27 Nisan 2014 Pazar

İng Bank Telefon ile SMS Kredi Başvurusu

Cep Telefonumuzun Mesaj ekranına "Kredi" yazarak (TC kimlik numarası) ekleyip 2205'e gönderenler SMS ile ING Bank kredisi başvurusu yapmış oluyorlar. ING Bank son kredi kampayası ile ayda 99 TL'den başlayan taksitlerle ve 9 TL masrafla 7.000 TL ihtiyaç kredisi veriyor. ING Bank'ın bu kampanyasına ve diğer ihtiyaç kredisi kampanyalarına cepten başvuru yapmak son erce kolay. Bunun için yapılması gereken tek şey Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaramızı yazmak ve ING Bank'ın SMS ile kredi başvurusu numarası olan 2205'e kısa mesajla göndermek. Mesajın bankaya ulaşmasının ardından çok kısa süre içinde cep telefonuna banka tarafından gönderilen mesajla kredi başvurusunun cevabının olumlu olup olmadığı öğreniliyor.

ING Bank ihtiyaç kredisi başvuruları için herhangi bir belge gerekmiyor. Ne gelir belgesinin ne de yerleşim belgesinin aranmadığı kredi başvuruları sadece nüfus cüzdanı ile yapılabiliyor. Eğer ING'den kredi kullanmayı düşünüyorsanız en yakın ING Bank şubesine yalnızca nüfus cüzdanınızla gitmeniz yeterli. ING Bank'tan iyi koşullarla ihtiyaç kredisi almak için bankada bir tanıdık bulmaya çalışmanıza da gerek yok. ING kredileri herkes için aynı koşullarla kullandırılıyor ve kredi başvurusu yapan herkese aynı cazip koşullar sunuluyor. ING Bank kampanyalarının tanıtımları televizyon reklamlarının yanısıra yazılı ve görsel basında ve internette de yapılıyor. 

ING Bank şubelerine sadece nüfus cüzdanlarıyla giderek kredi başvurusu yapanlar genellikle aynı gün içinde kredi kullanıyorlar. Kredi başvurularının sabah saatlerinde eksiksiz olarak yapılması halinde başvuru aynı gün içinde sonuca bağlanıyor ve aynı gün kredi çıkmış oluyor. 

ING Bank kredisi için pek çok başvuru kanalının içinde en pratik olan ve en çok tercih edilenlerden biri olarak SMS ile kredi başvurusu geliyor. Cep telefonu ile ING Bank ihtiyaç kredisi için başvuru yapmak son derece kolay. Mesaj metnine Kredi yazdıktan sonra boşluk bırakıp TC kimlik numaralarını yazarak 2205'e SMS olarak gönderenler kredi başvurusu yapmış oluyorlar. ING'ye cepten kredi başvurusu yapmak bu kadar kolay.

23 yorum:

  1. Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi bugün% 3 temas bize asal faiz oranı kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın (donjohnloan@gmail.com)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, krediniz kötü mü? Faturaları ödemek için paraya ihtiyacınız var mı? Yeni bir iş kurmak gerekli midir? Yetersiz fon nedeniyle bitmemiş bir projeniz var mı? Size fayda sağlayacak uzmanlık alanlarına yatırım yapmak için paraya ihtiyacınız var mı? Ve ne yapacağını bilemezsin. Bireysel krediler, Ticari krediler, karma krediler, Öğrenci kredileri, Konsolidasyon kredileri ve diğerleri gibi aşağıdaki kredileri sunuyoruz. Her türden krediyi% 2'lik çok uygun bir oranda alma fırsatını bekliyoruz. Bilgi için aşağıdaki bilgileri kullanarak bizimle iletişime geçin ..

      Şirket adı: UPSTOX FUNDING
      Şirket E-postası: upstoxfunding@yahoo.com
      Metin / Arama: (302) 273-5794.
      Üzerinden / WhatsApp: +1 (785) 337-5044

      Sil
  2. Eğer stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı ile kredi sunuyoruz gibi, bugün bize ulaşın lütfen bize ulaşın [paulcollinsloan@nba2k.com.cn]

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,
    Bu Susan James, özel bir kredi borç veren kamuoyunu bilgilendirmek için bir mali fırsat herkese açıktır herhangi bir mali yardıma ihtiyaç olduğunu. % 3 faiz oranıyla açık ve anlaşılır terimler ve bireyler, firmalar ve şirketlerin koşulları kredi vermek altında biz. E-posta usa bugün: (happyloanlink@outlook.com)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba,
    Eğer bir kredi acil ihtiyacı var mı? Eğer banka veya finansal firmadan bir kredi olan ise reddedilir? Sen finansal yardıma ihtiyacınız? Faturalarınızı ödemek veya bir ev satın almak için kredi ihtiyacım var mı? Kendi iş istiyorum ve kredi yardıma ihtiyacım var? Eğer bir öğrenci kredi ihtiyacınız var mı? % 3 düşük faiz oranı ile mali yardım için Bize bugün. BİZE ULAŞIN. BUGÜN.

    barbara_sanusi@outlook.com

    YanıtlaSil
  6. Eğer bir iş adamı ya da kadın mısınız? Eğer bir finansal karmaşa içinde yoksa kendi iş başlatmak için para gerekiyor? Kredileri Onların Borç ödeme veya faturalarınızı ödemek ya da güzel bir iş başlatmak gerekiyor? Eğer düşük kredi puanı var ve bunu sert yerel bankalar / diğer mali kuruluşlardan Sermaye kredisi almak için bulacaksınız? Sen bir ihtiyaç
    E-posta: gibi herhangi bir nedenle kredi ya da finansman waltermiltonloanfirm@gmail.com


    a) Bireysel Kredi, İş Genişletme,
    b) İş Kurma, Eğitim,
    c) Borç Konsolidasyon,
    d) Sabit Para Krediler

    Biz "Biz herhangi bir nedenle bireysel kredi, borç konsolidasyonu kredileri, girişim sermayesi Sermaye, ticari kredi, eğitim kredisi, ipotek veya Kredileri sunuyoruz,% 2 düşük faiz oranı ve teminat ile ve Teminat değil kredi sunuyoruz.

    Ancak, bizim yöntem gerekli kredinin miktarını belirtmek için imkanı sunuyor ve aynı zamanda bunu göze süresi, size gerçek bir şans ihtiyacınız fonlar olsun verir!

    E-posta yoluyla bize ulaşın: waltermiltonloanfirm@gmail.com

    YanıtlaSil
  7. Merhaba
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi % 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın.


    barbara_sanusi@outlook.com

    YanıtlaSil

  8. acil kredi ihtiyacim var simdi geçerlidir.(privateloaninvestment@outlook.com)

    YanıtlaSil

  9. Merhaba
    Stres ve hızlı onayı olmadan kişisel veya işletme kredisi ihtiyacınız var mı? Eğer öyleyse biz şimdi% 3 asal faiz oranı üzerinden kredi sunuyoruz olarak, lütfen bize ulaşın. Bizim kredi güvenli ve daha fazla bilgi ve uygulamalar için, güvenli bir bu e-postayı yanıtlayın. {kabelocashloan@gmail.com}

    YanıtlaSil
  10. Eğer herhangi bir amaçla işinizi veya desteklemek için acil kredi ihtiyacınız var mı? Biz sertifikalı ve meşru ve uluslararası lisanslı kredi borç veren Biz% 2 uygun bir faiz oranı iş firmaları, şirketler ve bireyler için krediler sunuyoruz, bir kısa veya uzun vadeli kredi olabilir ya da kötü kredi var olsa bile, biz işlemek zorundadır sizin kredi en kısa sürede başvurunuzu aldıktan. Biz bağımsız bir finans kurumu vardır. Müşterilerimizin binlerce kredilerin çeşitli sağlanmasında yılda mükemmel bir üne kadar inşa etmişlerdir. Biz tüm vatandaşlar ve sivil için kolay x-mas krediler bireysel kredi, ticari / iş kredisi, araç kredisi, leasing / ekipman finansmanı, borç konsolidasyonu kredi, ev kredisi sunan vatandaşlar ve sivil vatandaşlara herhangi bir miktarın garantili kredi hizmetleri sunun ya iyi ya da kötü kredi geçmişi olan vatandaşlar. Eğer varsa firmamız e-posta (loanlender@outlook.com) bilgilerinizle bize e-posta gönderebilirsiniz gerekir.

    YanıtlaSil
  11. stres ve hizli onayi olmadan kisisel veya isletme kredisi ihtiyaciniz var mi? Eger öyleyse, lütfen bize ulasin (privateloaninvestment@hotmail.com)

    simdi bize ulasin. privateloaninvestment@hotmail.com

    YanıtlaSil
  12. Merhaba,

    Hastalarımız için böbrek satın almak için bir kez daha buradayız ve onları kurtarmak için bir böbrek bağışlamak isteyen herkese iyi miktarda para ödemeyi kabul ettiler ve böylece bağışta bulunmak istiyorsanız veya bir Hayat kurtarmak istiyorsanız, lütfen aşağıda e-posta ile bize yazın.

    Bu sizin için zengin olmanız için bir fırsattır, biz temin ederim ve bizimle% 100 güvenli bir şekilde sizinle güvence altına alıyoruz, herşey yoluna giden böbrek bağışçılarına göre yapılmalıdır.
    Artık boşa harcamayın, lütfen irruaspecialisthospital20@gmail.com adresine bize yazınız.

    Irrua Uzman Eğitim Hastanesi.

    YanıtlaSil
  13. İstenilen Kredi Miktarı Nasıl Güvenilir Kredi Şirketinden Nasıl Elde Edilir (chillwellfinancialhome@gmail.com)

    Merhaba millet, adım Sandra Kalniete, Birleşik Devletler Alabama'lıyım, burada Bay Chillwell Loans Company'den {(chillwellfinancialhome@gmail.com)} nasıl borcumu aldığımı ifade etmek için sunuyorum. Güney Amerika'da işitme sebebim yanlış kredi firması için düşüyor ve oradan zor kazanılmış para aldım, sonra borç verenler olduğunu iddia eden çeşitli kredi verenlerden iki kez başvurdum, düşündüm de onların kredi gerçekti ve başvuruda bulunmuştum ama bir arkadaşım bana beni arzumun bir kredisiyle bana yardım etmeyi taahhüt eden Bay James Peterson World Loans Company'ye tanıtana kadar hiç borç vermedi ve o gerçekten herhangi bir gecikme olmadan söz verdi , Şüphelerim var ama asla inanmak için el koymadım. Bay Chill Well'le tanışıncaya kadar hala kredi kredisi verenlerin hala olduğunu düşünmedim, gerçekten kredime yardım eden ve hayatımı daha iyi hale getiren kişi. Orada hala çok iyi kredi verenin var olduğunu biliyorum ama Bay Chillwell Loans Company'yi denemek için güvenilir kredi borç veren arayan size tavsiyede bulunacak, onun bakmakta ve anlayışı var. Acil bir krediye ihtiyacınız olup olmadığını da bilmiyorum ya da projeleriniz için para yatırmak istemiyorsanız, bugün Bay Chillwell Company ile iletişime geçmekten çekinmeyin. onun e-posta adresi (chillwellfinancialhome@gmail.com)

    YanıtlaSil
  14. Restorasyonun Martinez Lexie (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) yardımı ile ifadesi VEYA WhatsApp: +2349035555247

    Geçtiğimiz aylarda finansal karışıklık yaşadım, çocuklara bakmak için bekar bir anne oluyorum. Benim adım Renee Joan Rothell, ve Ridley Park, Pennsylvania'lıyım. Birkaç hafta önce Arkadaşım beni ziyaret etti ve tartışmamıza göre bana (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) Piskopos İlyasından bana finansal durumumun dışında yardımcı olabileceğini söyledi, hiçbir zaman inanmadım çünkü farklı bir şekilde çok para harcadım Paramla kaçmaktan başka bir şey yapmayan borç verenler. Önerdi, bir denemeye karar verdim çünkü o ve bazı meslektaşları ölmekte olan işlerini canlandırmak ve faturalarını ödemek için kullandıkları kredilerle bu Tanrıya borç veren tarafından kurtarıldı. Bu yüzden onu postaladım ve tüm finansal durumumu açıkladım ve bu nedenle beni çok kısa ve kolay olan kredi sürecinden geçirdim. Bundan sonra 78,000 dolarlık kredi başvurum yapıldı, tüm i lemler işlemeyi takip etmek ve kooperatif olmaktı. Bugün Tanrı'nın yolladığı Lender'ın ifadesini paylaşan gururlu bir iş sahibiyim.

    YanıtlaSil
  15. Restorasyonun Martinez Lexie (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) yardımı ile ifadesi VEYA WhatsApp: +2349035555247

    Geçtiğimiz aylarda finansal karışıklık yaşadım, çocuklara bakmak için bekar bir anne oluyorum. Benim adım Renee Joan Rothell, ve Ridley Park, Pennsylvania'lıyım. Birkaç hafta önce Arkadaşım beni ziyaret etti ve tartışmamıza göre bana (bishopelijahloanfirm002@hotmail.com) Piskopos İlyasından bana finansal durumumun dışında yardımcı olabileceğini söyledi, hiçbir zaman inanmadım çünkü farklı bir şekilde çok para harcadım Paramla kaçmaktan başka bir şey yapmayan borç verenler. Önerdi, bir denemeye karar verdim çünkü o ve bazı meslektaşları ölmekte olan işlerini canlandırmak ve faturalarını ödemek için kullandıkları kredilerle bu Tanrıya borç veren tarafından kurtarıldı. Bu yüzden onu postaladım ve tüm finansal durumumu açıkladım ve bu nedenle beni çok kısa ve kolay olan kredi sürecinden geçirdim. Bundan sonra 78,000 dolarlık kredi başvurum yapıldı, tüm i lemler işlemeyi takip etmek ve kooperatif olmaktı. Bugün Tanrı'nın yolladığı Lender'ın ifadesini paylaşan gururlu bir iş sahibiyim.

    YanıtlaSil
  16. Özel bir borç vericiyim ve Yatırımcıyım, okunaklı, dürüst, saygın ve hızlı bir krediye mi ihtiyacınız var? % 100 garanti kredisi ile size yardımcı olabilir, iş ve bireysel kredi teklif ediyorum, ayrıca her türlü projeyi finanse ediyoruz. Daha fazla bilgi için bize ulaşın: jonmcguire47@gmail.com.

    YanıtlaSil
  17. Ticari Genişleme veya Ticari Başlangıç Kredisi mi arıyorsunuz? - Kişisel kredileri Arıyor musunuz? - 500.000 USD'ye kadar ödünç alabilirsiniz -% 3'lük uygun bir faiz oranını kabul edin - Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında bir seçim yapın. - Hem Güvenli hem de Güvenli olmayan işletme ve kişisel krediler elde edin. - Evinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? - Eski kredilerinizi birleştirmek ister misiniz? - Bankalar size nitelikli olmadığını söyledi mi? - Korkunç bir kredimiz var mı? Şimdi bize ulaşın Şirket Adı ALPHA FİNANSAL HİZMET Şirket E-postası: loancreditinstitutions@gmail.com
    WhatsApp: +1 (731) 202-0744

    Firmanın Menşei İTALYA Ülke İTALYA Slogan: Mali Konuda Sona Erdik.

    YanıtlaSil
  18. Ticari Genişleme veya Ticari Başlangıç Kredisi mi arıyorsunuz? - Kişisel kredileri Arıyor musunuz? - 500.000 USD'ye kadar ödünç alabilirsiniz -% 3'lük uygun bir faiz oranını kabul edin - Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında bir seçim yapın. - Hem Güvenli hem de Güvenli olmayan işletme ve kişisel krediler elde edin. - Evinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? - Eski kredilerinizi birleştirmek ister misiniz? - Bankalar size nitelikli olmadığını söyledi mi? - Korkunç bir kredimiz var mı? Şimdi bize ulaşın Şirket Adı ALPHA FİNANSAL HİZMET Şirket E-postası: loancreditinstitutions@gmail.com
    WhatsApp: +1 (731) 202-0744

    Firmanın Menşei İTALYA Ülke İTALYA Slogan: Mali Konuda Sona Erdik.

    YanıtlaSil
  19. Ticari Genişleme veya Ticari Başlangıç Kredisi mi arıyorsunuz? - Kişisel kredileri Arıyor musunuz? - 500.000 USD'ye kadar ödünç alabilirsiniz -% 3'lük uygun bir faiz oranını kabul edin - Geri ödemek için 1 ila 20 yıl arasında bir seçim yapın. - Hem Güvenli hem de Güvenli olmayan işletme ve kişisel krediler elde edin. - Evinizi yeniden finanse etmek ister misiniz? - Eski kredilerinizi birleştirmek ister misiniz? - Bankalar size nitelikli olmadığını söyledi mi? - Korkunç bir kredimiz var mı? Şimdi bize ulaşın Şirket Adı ALPHA FİNANSAL HİZMET Şirket E-postası: loancreditinstitutions@gmail.com
    WhatsApp: +1 (731) 202-0744

    Firmanın Menşei İTALYA Ülke İTALYA Slogan: Mali Konuda Sona Erdik.

    YanıtlaSil

  20. DO YOU NEED A LOAN IF YES GET BACK TO US NOW, EMAIL US at (globalenergyloancompany@gmail.com) Do you need an urgent loan to finance your business or in any purpose? we are certified and legitimate and international licensed loan lender We offer loans to Business firms, companies and individuals at an affordable interest rate of 2% , It might be a short or long term loan or even if you have poor credit, We shall process your loan as soon as we receive your application.

    YanıtlaSil

  21. % 3 acil kredi tfk temas privateloaninvestment@hotmail.com

    YanıtlaSil
  22. Merhaba,

    Memnuniyetiniz için rahat bir krediye mi ihtiyacınız var? Yerli ve yabancı borçlulara% 3'lük uygun faizli kredi sunuyoruz. Sertifikalı, güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik, birlikte çalışıyoruz. en fazla 2 ila 50 yıl arasında uzun vadeli kredi veriyoruz.

    Borç ödemek, bir iş kurmak veya başka bir nedenle doğrudan, kolay ve uygun fiyatlı bir krediye mi ihtiyacınız var? Öyleyse, kredi talebiniz için lütfen bizimle iletişime geçin.

    Bu teklif ciddi insanlar içindir.

    İlgileniyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin:

    E-posta: easyloanfirm2020@gmail.com
    WhatsApp: +15125961871

    Sertifikamız var,
    güvenilir, güvenilir, verimli, hızlı ve dinamik.

    Saygılarımla,
    Derek Douglas
    easyloanfirm2020@gmail.com



    % 3 Basit ve uygun fiyatlı kredi teklifi

    YanıtlaSil